Денислав Иванов поднови тренировки, националите на Белмекен

4 август 2022

Денислав Иванов поднови тренировки, след като преди месец претърпя операция на коляното.

От днес световният и европейски шампион за кадети и седми на Евро 2022 за мъже започна занимания във фитнеса под ръководството на кондиционния треньор на „Локомотив“ (Пд) Алекс Михалев. Специалистът помага в подготовката и на друг наш национал – Ивайло Иванов, който също наскоро изпитваше проблеми с травма на крака.

“От две седмици ходя без шина, вече свивам и изпъвам крака свободна – уточни националът. - Не съм спирал с упражненията. Надявам се след около месец да започна тренировки и в залата по джудо. Все още има доста време до световното първенство през октомври в Узбекистан.“

Иванов имаше разкъсана странична връзка, а интервенцията бе извършена от един от най-добрите ни специалисти в тази област д-р Тони Георгиев. 

И докато се възстановява само преди дни националът сключи брак с дългогодишната си приятелка Беатрис. А в края на месеца двамата очакват и първата си рожба.

Същевременно националите при мъжете и жените са на подготовка на високопланинската база Белмекен, водени от треньорите Гончо Дойков и Красимир Христов. С тима се всички ни ни най-добри състезатели – Ивайло Иванов, Янислав Герчев, Борис Георгиев.... Тимът ще остане на лагер до 15 август. А младежите, кадетите и девойките са на лагер в Пазарджик, водени от селекционера Георги Георгиев и главния мениджър на тима Ален Шмит. Младите таланти се подготвят за световните първенства в Босна и Херцеговина и в Еквадор.