Турнирът в Панагюрище приключи с два рекорда, ГАЛЕРИЯ

24 юни 2021

Петото издание на турнира „Панагюрище оупън“, организиран от столичния клуб „Топалов,“ приключи с два рекорда.

След като на състезанието стартираха близо 950 деца от 12 държави, което не се бе случвало досега, сериозен интерес имаше и към тридневния лагер след надпреварата.

Над 350 деца от 6 държави - Украйна, Русия, Гърция, Сърбия, Босна и Херцеговина, България се подготвяха заедно и обменяха опит през последните 3 дни, което не се бе случвало досега.

„Щастлив съм, че за тези години успяхме да наложим турнира като един от най-силните у нас, а вече и в  Европа! - написа Костадин Топалов, основен организатор на надпреварата, в страницата на клуба във фейсбук. - За класата на състезанието говори и фактът, че клубове предпочетоха да дойдат в Панагюрище, вместо да отидат на друг турнир. А за децата бе истински празник да се докоснат до своите идоли в джудото. Благодаря на нашите олимпийци Ивелина Илиева, Ивайло Иванов и Янислав Герчев, които успяха да зарадват децата с присъствието си в залата. И им пожелаваме успех в Токио. 
Турнирът обаче нямаше как да се случи без помощта на всички приятели на клуб „Топалов“ и сърцати родители на нашите малки възпитаници, за което сърдечно благодаря!
А след като се справихме така успешно в тази трудна година след пандемията, вярвам, че следващата ще бъде още по-успешна!“
 

Турнирът може да видите и през фотообектива на Димитър Петков-Димо, чиято снимка със съдията Иван Ганев, който помага на малките деца в дебюта им на татамито, взриви социалните мрежи.    ГАЛЕРИЯ ТУК